A Tudás könyvei – 1. kötet – A fekete kő titka

A Tudás könyvei 1. – A fekete kő titka 2012 áprilisában jelent meg Kolibri Kiadó (Libri Gyermekkönyvkiadó Kft.) gondozásában 2012 áprilisában a Tavaszi Könyvfesztiválra.

Ebben a kötetben az ókori Kínában tehesz látogatást, eljuthatsz Pápua Új-Guineába, az emberevők földjére; Ausztráliában megismerkedhetsz a pityantyatyarákkal vagy a tahiti emberekkel.Kalandozz Krisztiánékkal: éld át a tűzvihart, a gyöngykagylóhalászat izgalmait, készíts papírt ősi módszerrel, tanuld meg a körlégzést, s ismerkedj meg számtalan különös emberrel, tárggyal a regény olvasása során.

Az OLVASÓPRÓBA linkre kattintva beleolvashatsz a regénybe, néhány érdekes részt válogattam össze a sok-sok kaland közül.

Ha már olvastad az első kötetet, s szeretnéd megtudni, mi fán terem a tűzfűrész, a csurunga vagy a didzseridu, ha szeretnéd meglátni, hogy néz ki az Uluru, a kínai Nagy Fal vagy a Legfőbb Harmónia Csarnoka s számtalan, a regényben előforduló helyszín és tárgy, akkor ezt is megteheted: csak klikkelj a NÉZD MEG, MIRŐL OLVASTÁL linkre, s máris eléd tárulnak a képek.

Az OLVASÓI VÉLEMÉNYEK oldalon pedig megnézheted, mások hogyan vélekednek a könyvről, kinek mi tetszett, vagy milyen ötlete van a készülő kötetekhez. Ha írsz nekem, a Te véleményed, javaslataid is felkerülhetnek az oldalra. Írj bátran, válaszolni fogok!

A KRITIKÁK linkre kattintva elolvashatod az első kötetről különböző újságokban, honlapokon, televízióban megjelent  könyvajánlókat, bírálatokat, írásokat.

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal!