A Tudás könyvei – I. kötet, Váralmási Annamária

Azon szerencsések közé tartozom, akik az írónõt, H. Vidra Gabriellát személyesen is ismerik. Sõt, több mint tíz éve nap, mint nap tanúja vagyok pedagógiai munkájának, törekvéseinek. Sok-sok csalafinta ötletét, amivel a gyerekek számára nyilvánvalóvá kívánja tenni, megértetni a tudás fontosságát, erejét, most egy könyv megírásával „tetézte”. Kalandos, izgalmas, nem csak gyerekeknek szóló könyve hiányt pótol a hazai könyvpiacon. Ezt rajtam kívül már sokan elmondták és leírták.

A novum Verlag könyvkiadó gondozásában megjelent könyv magyar gyerekekrõl, magyar iskoláról és iskolai életrõl szól igen tekintélyes tudásanyagot adva át az olvasónak szinte észrevétlenül. A könyv születésének elsõ pillanataitól nyomon követhettem a történéseket, a hazai könyvkiadók érdektelenségét, a novum Verlag gyors tettrekészségét, hitelességét, elsõkönyves író iránti bizalom megelõlegezését.

Nagyszerû érzés a könyv elsõ lapján viszontlátni a nevemet, bár biztos vagyok abban, hogy a segítség, amellyel a könyv megjelenéséhez hozzájárultam szinte szóra sem érdemes.

A könyv nagyon jó, köszönöm H. Vidra Gabriellának az élményt, az izgalmakat, amelyben részem volt a könyv olvasása során. Közeleg a szeretet ünnepe, ajánlom minden szülõnek, nagyszülõnek okos ajándékként tegyék a karácsonyfa alá a Tudáskönyve I. részét.

A második kötetet a megajándékozottak maguktól fogják kérni.

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal!